2019 and beyond ...

2019 a dále...

Všem našim fanouškům, hetterům, zákazníkům a všem, kteří se s TheG setkali, přejeme především do nového roku 2019 hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchů a ať je rok 2019 mnohem lepší než ten předchozí. S novým rokem jsou pro nás nové výzvy.

+2 Nová barva

V prosinci jsme oznámili, že začátkem ledna spustíme prodej kardiganů ve dvou nových barvách - mechově zelené a světle prané zelené. Kardigany jsou dlouhodobě jedním z našich bestsellerů a my se na ně zaměřujeme. V roce 2018 jsme díky Vám prodali stovky kusů.

Mikiny Supreme x TheG

Ano, ano, jak by řekl hetter: "Chcete kopírovat?, odpověď zní: NE!" Oversize mikiny, které jsme zrevidovali a doladili, přivezeme v polovině února. Každý chce být něčím originální, proto jsme zachovali naše specifické prvky. V první řadě byla zachována kvalita, kterou si naši zákazníci chválí.

Vlastní ve velkém...

Loni jsme díky vám začali vyrábět i výrobky na zakázku, ohlas byl velký a tento nápad se chytil. Stále více lidí narazí na problém, najde si něco kvalitního a podle svých představ. Ale u nás si každý přijde na své! Máš oblíbené tričko, mikinu nebo jsi viděl nějaké zajímavé s tvým oblíbeným blogerem / bloggery, influencery / influencery na Instagramu?
S námi si můžete splnit sen o „ideálním produktu“ ve svém oku!

Stačí nám napsat na custommade@thegclothing.com a my vám poradíme a najdeme to pravé pro vás.


Váš TheG TEAM

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.