Two-color cardigan ?!

Dvoubarevný kardigan?!

Možná jste si všimli, že naše kardigany nejen plní šatník slavných, ale dlouhodobě patří k nejprodávanějším na našem trhu. My se však chceme neustále zlepšovat a posouvat naše hranice. S novým nápadem, jak se posunout dál, přišel náš trend guru @kristopko . Co byste řekli na dvoubarevné kardigany v naší nabídce?

Na TheG najdete nejrozmanitější nabídku designových kardiganů vyrobených z těch nejkvalitnějších materiálů, šitých přímo vám na míru. Naším hlavním cílem je spokojenost a loajalita vracejících se zákazníků. S myšlenkou trochu více experimentovat a navrhnout „dvoubarevný“ cardigan si pohráváme už dlouho. Stálo to za to?

Jak si objednat dvoubarevný kardigan? Kombinovaný kus si můžete objednat e-mailem. Napište e-mail na: custommade@thegclothing.com a požádejte o barvu cardiganu, např. černo-bílá, béžovo-černá, červeno-černá nebo jakákoliv kombinace barev (bílá, písková, béžová, ocelot blue, hořčicová, merlot, smaragd zelená, černá, hnědo-vínová, čokoládová, šedá a sytě červená,...) Nezapomeňte také uvést, pro koho je kardigan určen (muži / ženy) a velikost kardiganu. Samozřejmě je možné vyrobit i cardigan na míru. O šití na míru si můžete přečíst ZDE .

CHCI DVOUBAREVNÝ CARDIGAN

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.