We do it differently...

Děláme to jinak...

Po delší odmlce si s vámi opět povídáme s novinkami, jak jsme se zlepšili a plánujeme zlepšit fungování TheG. Léto pomalu končí, ale my jsme nepolevili, naopak jsme zlepšili kvalitu služeb a komfort při nákupech v TheG. Ale pojďme krok za krokem...

Chystáme se uvést na trh nové mikiny pro dámy, které budou na rozdíl od posledních prodloužených nebo crop modelů v "klasické" délce do pasu. Nová kolekce mikin se opět ponese v duchu oversize minimalismu – žádná kapuce, jednoduchý střih a barvy. Dalším krokem bude změna cardiganu, který dostane aktualizaci. Původní cardigan bude i nadále k dispozici, ale bude doplněn o svěží novinku s mírně zakřivenými liniemi a tvary. Každý milovník naší značky si přijde na své :)

Připojte se k newsletteru, aby vám žádný neunikl!

Za zmínku stojí i proměna našeho e-shopu. Řeknete si, že to není na první pohled výrazná změna, ale její „jádro“ přijalo novou platební bránu, protože jsme se museli rozloučit s tou starou. Chvíli jsme fungovali i bez něj. Začali jsme spolupracovat se společností STRIPE , která nabízí skvělé služby a zážitek z nakupování je více než dokonalý. Platba kreditní kartou je opět k dispozici! Důležité je také zmínit fakt, že ApplePay dorazil na Slovensko (konečně :)). TheG je jedním z prvních v módním sektoru na Slovensku, který nabízí platbu prostřednictvím této služby.

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.